Fysioterapeut Birgitte Rundell

Siden august 2017, har min klinik på Ryesgade 36 eksisteret. Fysioterapien holder åben tirsdage og fredage fra kl. 7.30. 

Logo Fysioterapeut Birgitte Rundell

Jeg vægter høj faglighed som fysioterpeut, og vil følge dig til dørs med din problematik såvel diagnostisk og med mulighed for hjemmeøvelser.

Et behandlingsforløb hos mig, tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse. Herudfra laver jeg en udredning og diagnosticering af årsagen til dine smerter, skade og det eventuelle funktionstab i kroppen.

Jeg behandler mange forskellige typer af gener i kroppen, de stammer ex. fra nakke, ryg eller smerter/overbelastnings skader i forbindelse med arbejde og sport i fx skulder, knæ, hofter og fødder.

Behandlingen er baseret på mine teknikker og erfaring gennem 18 års klinikarbejde. Du vil få vejledning og begrundelse for de valg, vi tager i fællesskab, samt redskaber til hvordan du kan give kroppen bedre betingelser i fremtiden.

Til opstart af behandling kan du komme til uden henvisning, er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til fysioterapi hos mig, og i dag dækker de fleste sundhedsforsikringer, og ulykkesforsikringer også hos mig.

Du er velkommen til at kontakte mig for at stille spørgsmål til dine problematikker og behandling.

Birgitte Rundell