Hall of Drums

Hall of Drums er en charmerende værkstedshal, som kan lejes til private komsammener eller til events, workshops, møder, generalforsamlinger, koncerter, lagersalg, produktionsøvere m.m.

Logo Hall of Drums

I Hall of Drums er atmosfæren uhøjtidelig, rå og finurlig – og så er der ret mange trommer. Hvis man mest er til pæne og formelle lokaler, skal man nok holde sig væk. Men kan man se charmen i at drikke kaffen omkring en autolift, at få boblerne serveret på en gaffeltruck eller at de pæne billeder er skiftet ud med trommer i alle afskygninger, vil man elske stedet.

Hall of Drums har plads til op til 100 personer, men rammerne er fleksible, så møder helt ned til 4 personer giver også mening. Der er køkken, toilet og bad – og endda et gæsteværelse, hvis man har brug for overnatning. Dette kan også lejes separat. Desuden er der stole og service til 100 personer, projektor, lærred, lydanlæg og endda en prærievogn.

Hall of Drums har endnu ikke en hjemmeside, men nu ved I, at stedet findes. Kom endelig forbi til et kig og en kop kaffe, hvis du vil høre nærmere. Og så kan du følge lidt med på Instagram, hvis du har lyst.

Fest I Hall Of Drums