Lyng Dal Hotel og Restaurant

Vores passion er god mad lavet fra bunden og tilberedt af de bedste råvarer. Vi sætter kreativitet, med stor respekt for det klassiske danske køkken, i højsædet.

Logo Lyng Dal Hotel og Restaurant

Lyng Dal er en lille familievirksomhed, der også huser familiens hjem.

Familien består af Kristin og Nicolaj samt deres 3 sønner Victor, Noah og Oskar, datteren Nellie og Kristins søster Anita. Sammen har de en fælles passion og interesse for godt værtskab samt vellavet mad og vin i harmoni.

Kristin: Er født og opvokset i Gjern, har boet i Silkeborg. Uddannet tjener bestået med sølv og sommelier (Vinkyndig) ved Wine and Spirit Education Trust, har været  selvstændig i 4 år, arbejder i dag som faglærer.

Nicolaj: Kristins samlever. Født og opvokset i Grauballe. Har boet i Silkeborg og Århus. Nicolaj er uddannet kok og har været selvstændig i sammenlagt 8 år, samt køkkenchef på flere forskellige restauranter.

Anita: Er født og opvokset i Gjern, har boet i Silkeborg og Århus. Uddannet kok, sommelier og tjener bestået med sølv. Har vundet bronze, sølv og guld (2011) til DM for tjenere.

Lyng Dal Folk