Transitor, kontor- og arbejdsfællesskab

Transistor er et kontor- og arbejdsfællesskab for selvstændige, freelancere, folk med en hjemmearbejdsdag i ny og næ og alle andre, som ønsker at være en del af et fagligt fællesskab i og omkring Gl. Rye.

Logo Transitor, kontor- og arbejdsfællesskab

Transistor er et kontor- og arbejdsfællesskab, men det er mere end det. Det er også en forening med store drømme og ambitioner om at udvikle Gl. Rye.

Kontor- og arbejdsfællesskab

Faciliteterne i Transistor rummer et fælles kontorlokale med plads til ca. 15 personer samt et separat mødelokale med plads til 4-6 personer.

Der bliver løbende afholdt fællesmøder, sparring og andre fællesskabende og udviklende aktiviteter.

Samlingssted og udviklingskatalysator

Transistor er også et samlingssted og en forening af folk i og omkring Gl. Rye, som brænder for at skabe en bæredygtig landsby, hvor erhvervsliv, privatliv, foreningsliv, kulturliv og landsbyliv har de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Det praktiske

Den månedlige pris for et medlemskab af Transistor er 250 kr. Inklusiv i prisen kaffe og te, printer, wifi, strøm og varme samt mulighed for at benytte lokalerne alle hverdage kl. 8-17.

Transistor er stadig under udvikling og foreløbigt er det gratis at være medlem. Transistor ligger på Horsensvej 38 (i annekset bag Hall of Drums).

Nye medlemmer eller interesserede kan kontakte Louise Overgaard på 28198100.

Folk i Transistor